kids1 separator_v
kids1
separator_v
kids1
Deveniti sponsor!

Cautam sponsori pentru bursierii fundatiei. Sponsorilor din SUA li se vor elibera chitante, care pot fi deduse din taxele federale. Donatiile primite din partea companiilor romanesti pot fi deduse din impozitul pe profit. Daca doriti sa faceti o donatie, va rugam sa ne contactati la dmurariu@fdm.ro sau akoga@fdm.ro. Va multumim!
Contactati-ne!

Daca aveti sugestii sau comentarii privind proiectele noastre, apasati aici. Suntem interesati de sugestiile dumneavoastra!
Semnati cartea de onoare!

Va rugam sa semnati aici cartea de onoare.icon Link-uri rapide happy girl

arrow
 

arrow
 

arrow
 

arrow
 

arrow
 

arrow
 


 
Bine ati venit la Fundatia "Daniel Murariu"!

icon Campanii de sanatate

Promovarea sanatatii si a unei conduite sanatoase de viata sunt doua dintre living are two of our goals. We undertake all sorts of health campaigns, ranging from blood drives to medical missions. Our purpose is reach those that are in most need of help,therefore we try to concentrate on the poorer parts of Moldova region, particularly in villages.
separator
icon Educatie

In prezent lucram cu doua scoli: scoala din Prisacani, jud. Iasi,respectiv scoala din Dragalina, jud. Botosani. Am ales aceste scoli deoarece cativa din membrii fondatori ai fundatiei noastre au rude in aceste sate, astfel fiindu-ne mai usor sa mentinem legatura cu ele. Totodata, alegerea acestor doua scoli se vrea un gest de multumire catre institutiile unde au fost educati parintii nostri.

separator
icon Burse de studiu

Convingerea noastra este ca putem avea un impact major in viata unui copil, sustinandu-l financiar la scoala. Toti bursierii fundatiei sint din sate din judetul Iasi si au rezultate scolare exceptionale, dar provin din familii cu venituri modeste, asadar insuficiente pentru a-i sustine la un liceu din Iasi. Bursa pe care le-o oferim acopera cazarea si masa la un internat al unui liceu din Iasi, rechizite scolare si, in plus, o excursie in vacanta de vara, conditionata de primirea de catre elevul bursier a premiului intai, doi sau trei la sfirsitul anului scolar.

separator
Din 21 Octombrie 2006: Vizitatori free web tracker | Vizualizari free invisible hit counter
Romanian Top66 Director Web Smarty Web Director - istet si util Locations of visitors to this page